Ramen laten wassen?

Glasbewassing is een service die ik aanbied aan particulieren en bedrijven uit de regio: Den-bosch - Eindhoven - Tilburg.
Of het nu gaat om eenmalig ramen wassen bij een verhuizing of verbouwing, standaard 2 maal per jaar, elk kwartaal of om de paar weken, de klant is hierin koning. U zit bij mij aan geen enkel contract vast.

Steeds vaker word er telescopisch met osmose water gewassen, dit is een relatief snelle manier om veilig op de grond te kunnen blijven en toch de ramen op de gekste plaatsen te bereiken.
Osmose water is water in de zuiverste vorm, geheel vrij van kalk, zout, ijzer, chloor, organische vervuiling enz. Osmose water heeft een geweldige reinigingskracht en zo zijn geen/minder (schadelijke) reinigings middelen meer nodig om uw ramen/kozijnen/zonnepanelen en boeiboorden te laten stralen.

Toch probeer ik de meeste ramen nog op de "ouderwetse" manier te wassen, gewoon lekker handmatig. Waarom met de hand wassen? Omdat hier ongelooflijk veel vraag naar is! Zo sta ik lekker dicht op m'n werk en kan ik verfresten en andere hardnekkige vervuiling handmatig verwijderen en meteen alle hoekjes en kantjes van de kozijnen 100% meepakken. Iets wat met borstelwassen gewoonweg niet altijd  100% lukt.
Uiteraard was ook ik de moeilijk bereikbare (dak)ramen, dakkapellen en zonnepanelen ook telescopisch met osmose water ivm. de veiligheid.

Telescopisch borstel wassen met osmose water of toch lekker ouderwets met de hand?
Deze keuze laat ik bij u als klant. Borstel wassen is natuurlijk sneller en uiteindelijk dus goedkoper, nadeel is dat dit niet altijd 100% is.

Meer informatie of direct een offerte aavragen?
Vul het contact formulier in, bel, mail of whatsapp.

 

20220218 11150920220601 083536

20220105 1439571
20220105 1445081